Актуално

Рекринд стана член на Българския съюз по заваряване!

Екипът на РЕКРИНД е приет за член на Българския съюз по заваряване (БСЗ) и вече успешно си партнира с негови членове, както фирми, така и индивидуални.
С нашето членство се надяваме да допринесем за ползотворните връзки между професионалистите, работещи в областта на заваряването и компаниите от съсловната организация.

Български съюз по заваряване е професионална организация, която обединява български компании, за които заваряването е основен производствен процес, специалисти и изпълнителски персонал, работещи и учащи се в областта на заваряването.

Мисията на БСЗ е да издига престижа на професията, да толерира полезния опит, да вдъхновява млади специалисти, и да движи индустрията напред.

Ние от РЕКРИНД държим на високия стандарт в областта и се радваме да членуваме в организация, която следи за повишаване нивото и качеството на заваряването в България. Стараем се да поддържаме ниво спрямо международните изисквания и практики да следим, както за правата, така и квалификациите за заварчиците.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *