ВРЕМЕННА ЗАЕТОСТ

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТА ОПЦИЯ ВРЕМЕНА ЗАЕТОСТ И КАКВИ ПРЕДИМСТВА И ВЪЗМОЖНОСТИ ВИ ПРЕДОСТАВЯ ТЯ?

1. Нова кариера

Ако искате да промените или сега започвате професионалния си път, временното назначение ви предоставя идеална възможност начин да придобиете необходимия опит, който ще ви бъде от полза при кандидатстването за постоянна работа.

2. Имате по голям контрол върху работното и свободното си време!

Временния договор дава възможност за по голяма гъвкавост при съчетаване на служебните и личните ангажименти. Поставяте кариерата си под контрол, чрез свободата да подреждате професионалните си ангажименти.

 3. Натрупване на опит и придобиване на нови умения

Работата при различни работодатели дава възможността да работите при различни условия с различна техника и изпълнявайки различни задачи, което ще увеличи опита ви, в съответната сфера и ще ви направи по приложим кадър в много аспекти на бранша в който работите. Това ще ви направи по опитни, по търсени и съответно по високо платени.

4. Обогатявате професионалните си контакти!

Работата по различни проекти ви позволява да разширите професионалния си кръг от колеги и да изградите ценни връзки, които да са ви от полза в бъдеще.

5. Обучение на работното място.

Някои временни работни места осигуряват обучение за работа с определено оборудване, което може да ви даде силно желана квалификация която иначе не можете да придобиете поради липса на време или средства.  

6. Постоянна работа при желан от вас работодател.

В процеса на изпълнение на временен договор с атрактивен за вас работодател, му давате възможност да наблюдава и оцени работата ви и ако отговорите на неговите изисквания да ви отправи оферта и назначи на постоянен трудов договор!

7. Социални права

Служителите ВРЕМЕННА ЗАЕТОСТ в повечето случаи имат същите права, както и служителите на постоянна работа.  

8.  Временната работа уплътнява празни периоди в заетостта ви.

На временната заетост, изпълнявана между по дългосрочни ангажименти вече се гледа с особено добро око от работодателите. Тя показва желание за работа, бързо  приспособяване към различни работни условия, отлични умения за работа в екип и многостранен опит! Дава ви се възможност да заработите необходимите ви средства и да изглеждате по привлекателни като работници за бъдещите работодатели!

При интерес от Ваша страна може да се свържете с нас чрез контактната форма:

Contact Form (Български)