Новини

РЕКРИНД вече предлага възможности за ВРЕМЕННА ЗАЕТОСТ

Уважаеми партньори,

С радост Ви информираме, че РЕКРИНД получи успешно удостоверение „за извършване на дейност като предприятие, което осигурява временна работа”, издадено от Министерство на труда и социалната политика.

От този момент ние разширяваме вида на услугите като агенция за подбор на персонал в индустрията.

Лизингът на персонал, познат още като „персонал под наем”, е една модерна форма на трудови отношения, която Ви позволява да сте по-гъвкави в случаи на нужда от кадри за извършване на определена работа в срок, или за заместване на отсъстващи работници/служители.

Разполагаме с обширна, постоянно актуализираща се база данни, от кандидати интересуващи се от временна заетост с ценен опит в различни области на индустрията. Благодарение на това сме в състояние бързо да представим на ВАС – нашите клиенти, качествен и мотивиран персонал.

***

  • ЗА РАБОТОДАТЕЛИ

Може да прочетете повече за предимствата и възможностите на тази опция за работодатели в нашата уеб страница: https://www.recrind.com/временна-заетост/

***

  • ЗА ТЪРСЕЩИ РАБОТА

Научете повече за нашите услуги и вижте предимствата на временната заетост за Вашето кариерно развитие тук: https://www.recrind.com/временна-заетост-2/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *